«1...4546474849...51»

Felhasználó
8 éve
Nekem sincs amúgy bajom Zimo-val, úgy általában, mert valószínűleg egy tök normális, rendes gyerek, de minden klán killekből él Stunt ! A jó társaság másodlagos, és minden klán számára luxus, hogy mindössze erre alapozva vegyen fel tagokat sorai közé. Ha nincsenek húzó emberek, a klán is értelmét veszíti. ...de ha már az összehasonlításnál tartunk, akkor csak azt tudom erre mondani Stunt, hogy amíg te legalább össz killben rendben vagy, addig Zimo jelenleg még ott sem. Ez a játék viszont egy verseny, és mint versenyben nekem vannak eredményeim zimo-val ellentétben. Én viszonylag előkelő helyen szerepelek 1v1 szinten is a listán, és M4A1-ben is (aki még emlékszik rá, az tudja, hogy én voltam anno a top1 is). Természetesen nem én vagyok a legjobb, és valószínűleg olyanoktól is kikapnék, akik mögöttem állnak a hivatalos rangsorban, viszont én tettem azért valamit, hogy ott szerepeljen a nevem, ahol most van. Pl ezen a nyáron, volt olyan nap, hogy 700 killt gyűjtöttem. Aznap bezsebeltem a Zealous medált. Nem lehetetlen ez sem, viszont akarat kérdése volna, ami jelenleg még belőled is hiányzik Stunt. ....és ugyanez tesz engem alkalmasabb jelölté ebben, és még több tucatnyi másik klánban Zimo-nál.
Köszöntem, hogy olvastál.

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
Ha ez így volna, most nem lennétek benne a 14-ben.
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
Ennek a játéknak a lényege a killszerzés ez nem facebook.
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz


❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Felhasználó
8 éve
Ez így van XD
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
én nem tudom , hogy ismerlek , mert 4 év alatt sok minden történt =)

Felhasználó
8 éve
Mire váltottál zimo ? esküszöm nem értem. Bannolták az accjaidat ?
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
8 éve
Ha már itt tartunk, felesleges volt enyit írnod, másnaposan elég megterhelő elolvasni, ráadásul a fele hülyeség. Másrészt meg nem érdemes felvágnod, nem hinném hogy egy napi 700-as meg egy Z. medál olyan nagy dicsekvést kíván. Nem sok az. És valóban, jó közösség nélkül nincs klán, és az a jó hely ahol elsődleges a közösség.

Felhasználó
8 éve
Igen büszke lehet magára ..
Sesh!

Felhasználó
8 éve
Ne várj sokat tőle. :)

Felhasználó
8 éve
...és az mért, illetve mire jó ? (Hepetya)
Tudod Stunt neked tényleg fölöslegesen írtam ennyit, hisz látom már a felét sem fogtad fel. A nagyobbik gond viszont az, hogy ez nem a másnaposság számlájára írandó. Ha megértetted volna, most nem írnál ilyen hülyeségeket, és itt nem a jó közösség fontosságára gondolok.
Igen Zimo, nekem van mire. Te mit hoztál eddig össze a négy éves regin, és a klánvándorságodon kívül ?

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)
«1...4546474849...51»